Ga naar de inhoud

Wat zeggen onze klanten?


Ikea metod keuken geïnstalleerd

Hartstikke tevreden over de ervaring en aflevering. Na montage alles nog netjes uitgelegd. Tijdens de montage waren er wat kleine probleempjes met de afvoerbuizen maar daar heeft hij omheen kunnen werken en alles dus naar wens alsnog kunnen monteren. Voor de volgende keer weet ik je te vinden nu! Bedankt!


Keuken renovatie: 11 m², keuken installeren

Onze IKEA method keuken is heel netjes gemonteerd door Umut. Alle kastjes hangen recht en er was sprake van heldere communicatie. Ook dacht hij met ons mee in oplossingen, er zaten namelijk een paar uitdagingen aan onze montage. Zo hadden we een tijdelijk noodblad nodig en moesten we puzzelen met onze inbouw wasmachine. Dat is uiteindelijk allemaal gelukt tegen de vooraf afgesproken prijs!

Michel Gauna


Installatie Ikea keuken

Echt een vakman, netjes gewerkt en prachtig resultaat. Echt een aanrader. topper!


Tevreden

Communicatie is goed! Werkt ook op tijd. Overlegt waar nodig. Is realistisch en geef ook adviezen. Heeft verstand van zaken. Topper. Ga zo door! Enorm dank voor u inzet en bijdrage!

Tevreden klant uit Amsterdam


Klus montage nieuwe inbouwkeuken op maat

Zeer tevreden met het werk wat Bas heeft geleverd. Ik ben super blij met mijn nieuwe keuken. Bas altijd op tijd en goed te bereiken, werkt zeer nauwkeurig en netjes. Heeft ook veel geduld en denkt graag met u mee. Gaat uitdagingen of moeilijkheden niet uit de weg. Bij problemen zet hij zich volledig in om het op te lossen. Positieve energie.


Keuken monteren

Vriendelijk, vakbekwaam, betrouwbaar